drygt

asså väldigt drygt på balder ibland:P, nämen ingen är typ här så sitter och lyssnar på musik och ber att tiden ska gå undan, men jag vill ju träffa magda så=)

på lektionen idag är vi alltid busiga kan inte vara lätt att vara en vikarie alltså! men det är kul och allting känns inte lika jobbigt då=) och längtar typ ändå tills vi ska ut på apu ska ju vara på en förskola på moröbakce kommer nog bli riktigt bra bara det inte går magsjujka då dör jag :S

bästa bandet just idag är nog second hand serenade älskar deras låtar=)


haha

You have been living for 16 years, 9 months, and 23 days.
Your age in months - 201 months
Your age in weeks - 877 weeks
Your age in days - 6141 days
Your age in hours - 147384 hours
Your age in minutes - 8843040 minutes
Your age in seconds - 530582400 seconds
You've seen 4 leap years.

Onsdag

hallåhallå sitter på skolan just nu och väntar på magda, hon slutar typ 4 eller nått=), sen blire nog att ta snabb bussen hem eller vanliga bussen dom brukar vara så fulla ganska jobbigt ibland om man har ont i huvet men om man har en glädjespridare breve sig äre nog lugnt=)

har haft två hål idag och nu på sista hålet så ringde mamma mig och fråga om jag ville fika eller nått så vi satt oss på lilla mari riktigt mysigt fik ganska gammaldags, vi åt världens godaste rulltårta och drack varmchoklad i höst kylan:D köpte också en bok minns inte riktigt vad den hette men den verkade sjukt bra=) så ska nog försöka läsa den när jag kommer hem för jag har ju träning klockan 8,

nu blev det här ett tråkigt inlägg men aja!

London


alltså shit jag ska typ till London, är lite tjaffs men har fått klartecken från mamma och pappa om att få fara ( det trodde jag aldrig)
har varit nästan världens bästa måndag!
och sorry för er som gick i klassen att jag var så spidad ska skärpa mig i morgon ;)

Var träning idag också, var full fart och vi fick lite extra backup från stempa,tusse och ståhl det gillas=)
välkommna tillbaka säger jag bara

näe tillbaka till lina och magda!

palla

alltså åh jag orkar inte!

Måndag-ny vecka

hallå hallå ska snart springa till bussen, sen ska jag magda cajsa och lina på ticket och kolla resor, blir nog en weekend resa till London kanske? eller rom eller madrid visst låter det mysigt=)?
men jag skulle helst vilja fara till London om jag får:P men varför ska allt vara så jävla dyrt?

Ikväll blire innabandyträning sen typ bara ta det lugnt=)

still there for me


vi har en lång väg kvar!

hallåhallå, har inte gjort så mycket idag, sovde till halv 1 (behövdes)! sen så körde jag pappa till coop sen till stugan, sen blev det hem och städa rummet, har rensat alla mina kläder,skor,jackor osv gammalt,trasigt urvuxet det behövdes verkligen, så i morgon ska mamma fara till myrorna tänk så snälla vi är=)

Sen har jag också sett oth och privliged men föredrar nog oth=) har också hunnit fota lite ikväll blev dock inte nöjd med korten=/

Någon som skulle tänka sig ställa sig som modell när det har blivit lite mer höst?=)

saknar gamla tiden!

station


hallåhallå, väntar på magda nu, sen klockan 7 ska vi skjutsa upp lina och elin som ska gå på station och hare kul, men magda var snäll att stanna hemma med mig men vi kan ändå hare kul ;). vi ska hyra film se idol, men vi får se vi kanske far upp med bilen vem vet ;)

vill bara säga tack för jag har dig gumman<3

var ganska spårat på skolan idag, teatern gick väll bra jag var teroristen;D haha slog till izac det var kulXD, sen så var magda så snäll att hämta mig på skolan sen for vi och hämtade lina och där såg vi mr hemlig haha pinsamt eller vad men jag gillare, sen hämtade vi elin och for raka vägen hem så jag hoppas dom får roligt på krogen ikväll=)

fredag


saknar dig

Godmorgon, ska snart till bussen om ca en kvart=), har bf och matte idag, på bf ska vi typ visa upp en slags teater är typ nervös, jag ska slå till izac hahaXD men det kommer nog gå bra=)
på matten kommer vi nog dryga som vanligt har helt och hållet tappat orken:S

Ikväll ska jag vara med lina och säkert lite fler folk , vi ska nog se idol och bara ta det lugnt eller så blire ut och cruisa också=) ingen vet=)

och blev rå glad igår fick VG på provet=D hih

Match i morgon mot kågedalen på kaplan klockan 12 :D

torsdag


hah vi gör stan osäkerXD

hola, slutade skolan 10.40 idag rå skönt=), sen blev det direkt hem och tare lugnt ska snart börja städa som jag har lovat mamma i 2 dagar nu:s, men ska he på hög musik då gåre oftast bra=)
haha och hände en rolig sak idag på bussen=):

jag har just satt mig på bussen har hett på musiken och försöker blunda och stänga ute allting, då hör jag en röst säga hej! jag ba ehm hej, han ba kan jag sitta här och jag är i chock och ba ehm ja, och det fanns platser kvar också! har aldrig sett snubben förut! och han ser ändå bra ut;D

sen sitter vi där ett tag sen börjar han prata med mig kan säga han var rå trevlig, verkligen härligt med socialt folk han fick då mig att skratta, men det sjuka var att jag aldrig sett han förr, vad kan han ha varit 17?
hehe

ikväll blire då idol övningsköra med pappa och bara ta det lugnt=)

onsdags träning

sitter nu och väntar på magda som ska komma och hämta mig, sen blire vidare till träningen, känner inte peppen men den brukar ändå komma när man träffar allt folk=)

hoppas det gick bra för Ela och Elina dom ska ta skoterkortet eller vad det nu var=)
sen när jag kommer hem blire att se idol och bara ta det lugnt, har världens huvudvärk så hoppas den går över nu när jag tränar=)

Imorgon slutar jag tidigt typ 10.40 och då ska jag tammefan städa har sagt det nu i en vecka inte bra alltså!!
aja magda kom nu hörs=)

onsdaf


emelie han är min ;)

hallåhallå, har just kommit hem från skolan kort dagi dag=D, vi började med bild och där hade vi mest genomgång sen målade vi hhih så dukitga vi är=)

sen vare lunch och då satt vi och spela kort var så sjukt kul men kom en kvart försent hahaXD
sen har dom datorkunskap nu haha så tråkigt=)

träning ikväll får se hur det går=)

love song


min snygging är tillbaka=D, hejjar på dig=)

ska snart gå och duscha sen sängen, är sjukt trött=)
alltså alla mina favoriter gick vidare typ första gången det har hänt yay=D

tisdag


en kille som kan spela gitarr,sjunga och spela fotboll vem tackar nej till det?

skolan idag var väll riktigt ok, började dagen med matte och ja det var drygt. På bf skrev vi mest om olika grupper osv ganska intressant men jobbigt, sen blev det lunch och då gick jag,Ela,Elina, MiaB och Alle på dallas och käkade pommes. Riktigt mumsigt=) men mia och ela åt typ upp min mat men hade inget emot det för blev så mätt!
Efter det gick vi på ica och köpte godis, för vi skulle se film på bf flugornas herre, en speciell film kan man säga!

haha hände en liten rolig grej på ica, jag nathalie, elina , amanda och julia stod utanför och väntade på Alle då kom det en gammal gubbe vad kan han ha varit 60? och sa att nathalie såg ut som ett troll, och då sa han igen men jag är ett stort troll, och ett snällt troll och måste påpeka han gick omkring med en gren och smockade till elina lite grann! haha det gjorde min dagXD

näe nu ska jag försöka städa lite om jag orkar känner mig inte riktigt på topp, känner jag behöver prata med någon. men ja, ibland vill jag bara fara härifrån sjunka genom jorden nån mer som känner den känslan?

Träning

hallå, ska snart göra mig klar för träning
var ute och fikade med mamma i dag på ett litet fik var riktigt mysigt=)
men nu blire träning vet inte hur mycket jag kommer orka, men pratade med lina och hon sa att de var mest genomgång så jag hoppas jag orkar brukar ju göra det så=)


Måndag

godmorgon godmorgon, måndag idag och jag är inte deppad? det är nått nytt.. nämen skola idag har en lektion sen 3 timmars lunch och då ska jag käka med mamma mummsigt=D
ikväll äre träning sen lite plugg=) låter bra va?

nämen nu måste jag skynda mig till bussen pusshej!

Helgen

Ber om ursäkt för dålig uppdatering,

men ialla fall, i fredags så var jag, lina och magda ute och körde, for till olika personer och bara pratade osv riktigt mysigt=) vi såg också idol, jag har liksom inte fastnat för någon speciell än men ja vi får väll se om man ser nån nästa vecka=)

I går så hade vi match vi förlorade men tyckte ändå det gick skit bra hehe=) sen efter det kom jag hem och deckade i sängen och sovde till 5 då lina skickade ett sms och jag hon och emelie for upp till stan och åt kina mat(L) mumsigt värre..
sen efter det blev det hem till mig och fixa sig lite sen hämta magda och upp till stan igen och vara lite social=) riktig lyckad kväll (bilder kommer senare)

idag har jag inte gjort så mycket sett oth, privliged och nya fast and furious filmen hure nu stavas riktigt bra film må jag säga=)

nu ska jag gå och he på en annan film sen sova är ju skola i morgon :S men har också träning på kvällen=D!!

PAPPA!!!


jag och emelie=D

Dagen idag har varit riktigt lugn, började med bf prov som gick bra tycker jag, sen hade vi matte och som vanligt blev det typ inget jobb konstigt?!? haha näe

ikväll blire å plugga och se idol, kanske ut och springer om jag orkar är så less på att vara sjuk så nu skiter jag i det! jag bryr mig inte!

min pappa är hemma före klockan 6 och det har inte hänt på en månad är så jävla glad saknar han så jävla mycket så nu ska jag ge han en bamse kram pusshej


trött!!

hallå såg just idol, haha typ världens bästa program =D
har typ hostat sönder men aja, imorgon blire skola då kommer bli rå kul att få träffa klassen !! ni är bäst, undra hur många gånger jag har sagt det?!?

efter skolan blire direkt hem och sova typ, måste krya för att orka med matchen på lördag vi möter skellefteå ibs :S inte kul.-.. men vi hoppas på vinst=)

sjuk



hallå sjuk idag så jag stannade hemma, lika bra det, har typ pluggat hela dagen så kan ganska så mycket nu och det är ju nice för vill itne få ig på provet=)
ikväll ska jag nog ha lite spa hemma ska nog bubbelbada sen ha på en ansiktsmask,noppa ögonbrynen måla naglarna ja ni vet allt, sen efter det blir det nog mer plugg + idol kommer nog bli riktigt nice=)

var jätte kul igår att se idol med min mammi och pappi vi fick många skratt och vissa ledde till tårar=)

long time ago


hej vet det var länge sen jag skrev, men har mått skit.. är jätte sjuk har ganska så hög feber och vill bara dö.
Ska nog stanna hemma i morgon , det är nog bäst så jag får vila upp mig,
och ska skärpa mig med bilderna också ska ut och fota snart tror jag var länge sen:P

ikväll blire idol,plugg och mamma hade köpt lite fika så mysig hemma kväll låter mysigt eller hur?=)

he rocks my world


hallåhallå, har just städat hela huset fan vad jag är bra(A)
ska snart till magda och hjälpa henne städa för i morgon blire peppning=D!
kan tyvärr inte berätta vad men ja kan berätta senare;)

Imorgon blire skolan,stan, sen hem till magda och käka ;D

men ska gå nu vi höres

datorn funkade inte igår


hallå datorn funkade inte igår så kunde inte blogga..
Idag har jag itne gjort så mycket sitter på skolan just nu och tråkar ihjäl dom andra har datakunskap, men jag har ju redan gjort det så jag behöver itne göra det=)

har också hunnit gå på stan hittade en jacka skit snygg så det blir nog att ha den på fredag;D ikväll äre träning som gäller och ska kanske sova hos magda men vi får se hure blir med det vet inte mo jag orkar eller om hon orkar=)

men aja ska gå nu pusshej

Måndag


hallå kom just hem från träningen och är helt slut!
hade tänkt och sätta mig och plugga men så smart som jag är så glömde jag böckerna på skolan!

imorgon har jag lång dag = 4 timmar med suringen men det är bra när man har världens bästa klass skulle seriöst inte klara mig utan er på dagarna BF1B<3

vet inte vad jag ska göra i morogn kväll blir nog att ta det lugnt eller nått=)
men nu ska jag duscha hare bra=)

Torsdag


aw cute HÅRET ALLTSÅ!!!

hallå, efter skolan idag så gick jag på stan mötte mycket folk som man inte träffat på länge=) hittade även ett par chinos,jeans leggings och en grej till innebandyn=)
Sen när jag kom hem blev det städning det är vad jag har hållt på med hela dagen är less!! blir tidig kväll ikväll ska jag säga=)

imorgon blire Elina=D kommer bli jätte kul, så blir nog ingen uppdatering i morgon men det får ni leva med=)

less

Träningen gick typ bra ikväll, hade dock dålig kondis men det går ju fixa eller hur?=)
Lina och Lisa var bra tränare man känns fortfarande konstigt! men ja det löser sig ju känndes inte så hemskt med klubban kanske därför man går och håller i den varje dag och tänker snart äre dax..

är också less en person så jävla mycket seriöst om du vill vara kompis med mig är det då! eller så bryter vi vänskapen jag orkar inge mer!

Nu ska jag gå och duscha sen sängen är helt slut i skallen:S vi börjar vanlig tid i morgon 0830 men jag slutar 1040 så det är riktigt nice, men då blire nog att fara hem=)

aja sovgott

Danny Jones


paxxxxxad och min!!=)


INNEBANDY


Ja kan säga att man har många minnen, det här är mitt gamla lag=) på bilden hade vi vunnit serigen vi vann mot clemens ;Dhehe hoppas på samma resultat i år.

och hoppas på cup också=) men vi får se hure går med det, nu äre bara 2 timmar kvar tills våran första träning är, jag kanske är över peppad eller vad tycker ni?=)

Onsdag


moi

Hallå, må bra dagen idag var typ ändå helt okej, vi pratade osv, lekte lekar=) vi skulle också säga vilka vi såg ut att vara och jag ser ut som en som tränar hundar :O ehm..?
Sen skulle vi få upp alla på stolar osv, sen körde vi nå kort lek och jag fick klok och snabbtänkt den ni;)
Har också skrattat tillsammans med Elina,Ela och Nath haha riktigt kul=)

ikväll äre träning och vet inte riktigt vilken tid det är men jag peppar då=)

Alexander Rybak


Alexander Rybak var på rix fm i morse kan säga att det gjorde min dag mycket bättre=)

ska snart göra mig klar sen gå till bussen kan säga dig jag är inte pigg=S

Tisdag

Hej ber om ursäkt att jag inte har bloggat på ett tag men ska berätta lite granna om vad som har hänt=)

Lördag: Ja i lördags så var det tjejkväll i stan vi fick låna hannas lägenhet så det var jag magda,lina,emelie och cajsa var hur mysigt som hellst=) vi åt middag på dallas, kollade in matfesten spelade lips tror jag det heter och kollade på film. Jag tror klockan var halv 3 när vi somnade, vi planerade lite också;)

Söndag: Söndag var inte så märkvärdig kom hem från hanna vid 10 sen så sa mamma att jag skulle duscha för vi skulle på matfesten IGEN? så då åt jag langos där och träffade massa folk med det var hur roligt som hellst=) fick även övningsköra och ja det gick super=D På kvällen tog jag det lugnt och försökte sova tidigt men ja det gick ju sådära.

Måndag: I går så var det ju skola hade sovmorgon så jag började 0950 så det var riktigt nice, satt och pratade med nadja och emelie ett tag=), sen så hade vi bf tror jag och då började vi prata om hjärnan och hur man lär sig bäst, boring. Nämen det är tråkigt när man måste skriva och skriva hela tiden;S Sen hade jag världens hål på 3 timmar men då skulle Nath, Ela, MiaB och Elina käka på dallas så henkade med dom, haha och ja det hände ju lite saker där men behöver inte nämna så mycket förutom att Ela skrek väldigt högt och vi asflabbade=D
Efter vi hade varit på dallas gick vi på gina ett tag sen skulle dom till idrotten så då mötte jag mamma och vi gick och åt på waynes (åt inte på dallas) det var riktigt mysigt sen gick vi på stan ett tag och shoppade=) sen vare bara att gå till skolan och ha sista lektionen som också var bf vi fick lära oss lite rörelser fattade inte det svåra idet..

Tisdag: Ja idag så började dagen med matte sen hade vi 2 timmars bf och då skulle vi göra en presentation om oss själva och he en bild i ett cdfodral VAD SKA VI GÖRA MED DOM?!?! seriöst inte en sån charmig bild på mig:S efter det så gick jag MiaB, Alle, och Pontus och käkade på dallas igen?!? nämen det var riktigt gott=) efter det gick vi på stan och jag köpte en tröja och leggings=) sen blev det tillbaka till skolan och ha 2 till bf lektioner riktigt drygt för då fortsatte vi med hjärnan. Efter det hade vi R-tid där vi diskuterade om man får ha godis eller ej på lektionen, och om vi ska beställa tröjor osv=) Sen kom lina till skolan och vi gick på stan köpte en halsduk BEHÖVLIGT!! sen tog vi bussen hem och ska typ gå och duscha nu sen ringa flickan för vi ska hitta på nått ikväll=)

Imorgon ska vi ha må bra dag i kyrkan sen blire skolan slutar typ vid 3 så vi höres då=)
oj vad långt inlägg men aja=)

RSS 2.0